About Me

My photo
johor, pontian, Malaysia
tetang diri saya!!

CERITA C I N T A ♥ ♥ ♥

Bf : Kita main satu game nak tak ? Gf : Game apa ? Bf : Mcam ni , esok awak tak paya contact saya . Mksudnya tak paya text call or apa apa yng berkaitan lah . Saya pun buat mcam tuu dkat awak okay ? Kita tgok spea menang . Gf : Okay ! Esoknya , si Gf terpksa lah than rindu dkat Bf . Mengenangkan yng ni satu permintaan , si Gf cuba kuatkan hati . Keesokkan harinya , si Gf call si Bf . Tapi tak dijwab . So si Gf pegi dkat ruma Bf dia . Di luar ruma ,rmai orng . Dia mula rasa pelik then trus msok ke ruma . Sekujur tubuh terbaring kaku di tnga ruma . Dan tubuh tuu adalah jasad si Bf yng dah meninggal . Mak si Bf pun bagi surat dkat GF . Surat yng bertulis : Sayang , smlam awak dpat hdup sehari tnpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dpat hdup bhagia tnpa saya . Love you ♥

Monday, October 31, 2011

SEDETIK RASA CINTAKU!

Setiap detik ku berjanji tidak akan ku lupakan,♥
Setiap lafaz cintaku akan ku ingat selalu,♥
Tidak pernah rasa sayang dalamk diri ini berubah sedetik pun,♥
Kehadiran mu penuh bermakna untuk diri ku,♥
Walaupunpun kita tidak pernah berjumpa,♥
Rasa cinta ini tetap ku jaga,♥
Jujur dan Ikhlas ku taburkan demi cinta kita,♥
Tapi!! Aku tidak menghalang dirimu tinggalkan diri ku,♥
Biar ku pendam perasaan ku,♥
Sampai detik ku pergi...................♥

RASA LUAHAN HATI DIRI KU SANGAT PEDIH DAN PILU.................
Akan ku tunggu dirimu sampai detik ku pergi...♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

No comments:

Post a Comment

3| | |eva evans| | |4
Photobucket
Eva ni comel kan!! ni new kawan saya!! happy dapat kawan dengan dia!!!
3| | |Kim Kim Alexander| | |4
Photobucket
budak nakal yang tomel.. hahaha oppaa Kim Kim
3| | |Yana Cantik| | |4
Photobucket
dak cantik ni!! cinta lme aku!! tpi tetap berkawan sampai sekrg dh 4tahan.. tapi x prnah jumpe!heeheheh!
3| | |Nurul Syafiqin| | |4
Photobucket
ni pon ayu jugak!! tapi dia hot! hehehe name dia pon hot!! hehehe Nurul Syafiqin!! Ekin jangan marah k:)
3| | |Sofia| | |4
Photobucket
yank ayu-ayu ni!! kawan sekolah aku!! tapi dekat sekolah x pena bertego pon!!! ehhehe tpi bertgo kt fb je.. hehehe.. ayu kn dak ni
4| | |SyaFiq| | |3
Photobucket
syafiq ni sepupu lelaki aku yang rapat la.. g mane2 dengan dia!! dia ni mcm deder sikit!! hehehe jgn marah anak pak sipon..and aku sayang dia!! heheh :P
4| | |ZAIM Onn| | |3
Photobucket
ni pon sepupu aku!! dia ni baik! tpi ada kedekot sikit!!sikit je.. heheh jgn mrh!! tapi dia baik!! Heeee